Ölprovning en vårkväll 2014, intressant ämne vi lärde oss att öl är mer än Pripps och Carlsberg. Vi smakade på öl som passar både till oxfile och desserten.
Vi bjöd in några kamrater som var med och avnjöt en klassisk biffstek med lök gjord på utbankad oxfilé så klart
Huvudrätt 7/9 2021
Vildand med bacon och kantareller
2/11 -21 Råbiff på rödbeta
11/1 -22 Parmigiana nel parmigiano
2/11 -21 Potatis & Äppelsoppa
11/1 -22 Sellerisoppa med rökt lax
2/11 -21 Lammentrecote
11/1 -22 Helstekt kalvfilé, rödvinsås
2/11 -21 Lime key paj
11/1 -22 Friterad camembert
1/3 -22 Paul och Stein i kamp med hummern som ska att bli kvällens soppa. Kent studerar receptet o Jesper blev otroligt trött efter all mat
Denna dag den 1/11-2022 upptogs vår ständige förste reserv i sällskapet och erhöll klubbens förkläde med broderad logga.
Välkommen Stein
Christer preppar tallrikarna till förrätten
1/11-2022