Bilder

Ölprovning en vårkväll 2014, intressant ämne vi lärde oss att öl är mer än Pripps och Carlsberg. Vi smakade på öl som passar både till oxfile och desserten.

Vi bjöd in några kamrater som var med och avnjöt en klassisk biffstek med lök gjord på utbankad oxfilé så klart

Del av menyn den 10/12 2019


Huvudrätt 7/9 2021

Vildand med bacon och kantareller

2/11 -21 Råbiff på rödbeta

11/1 -22 Parmigiana nel parmigiano

2/11 -21 Potatis & Äppelsoppa

11/1 -22 Sellerisoppa med rökt lax

2/11 -21 Lammentrecote

11/1 -22 Helstekt kalvfilé, rödvinsås

2/11 -21 Lime key paj

11/1 -22 Friterad camembert

1/3 -22 Paul och Stein i kamp med hummern som ska att bli kvällens soppa. Kent studerar receptet o Jesper blev otroligt trött efter all mat

Denna dag den 1/11-2022 upptogs vår ständige förste reserv i sällskapet och erhöll klubbens förkläde med broderad logga.

Välkommen Stein

Christer preppar tallrikarna till förrätten 

1/11-2022